keskiviikko 17. syyskuuta 2014

Kiva vihreä!

On taas tuolla odottamassa paljon kuvia, mutta antaa niiden vielä odottaa. Nyt aiheena siis tämän päivän paketti! Perjantai-iltana laitoin tilauksen ja tänään kipaisin lähikauppaan hakemaan N:lle uuden häkin :)

Etsinnässä oli alunperin metallinen hyvin kevyt versio näyttelytarkoitukseen, mutta se alkoi olla sen verran haastavaa että päädyin tähän tilaamaani. Selvennyksenä, kyllä noita metallisia toki on paikat pullollaan, mutta paino ja hinta eivät vastanneet etsimääni. Nyt meillä on näin pirteän värinen näyttely/treeni/ym. rauhoittumispaikka!



Sunnuntaina nähdään kestääkö häkki tositoimissa tuon 7kk ikäisen pojun :D Kertaalleen jo häkki on koemaattu ja muutenkin nuuskutettu läpi. Kuva antaa tilanteesta vähän väärän kuvan, koira oikeasti ihan onnellisena makasi häkissä ennen kuvaa :D


Itseäni helpottaa huomattavasti, että koiran saa rauhoittumaan omaan rauhaan. Muista koirista tuleva paine plus siihen kaikki muu hälinä, on vielä liikaa. Verhot alas ja koira häkkiin hetkeksi niin hyvä tulee :) Nyt jätän häkin koottuna odottelemaan sunnuntaita, jos vaikka N kävisi häkissä niin jää paremmin tuttuja hajuja!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti