maanantai 10. maaliskuuta 2014

Ensimmäinen tapaaminen

Nyt on se oma pikkuinen varattu, lapinporokoirapoika muuttaa meidän luokse jokusen viikon päästä. En voinut kuvitellakaan kuinka onnellinen olo voisi tulla tuollaisesta naskalihampaasta! :) Saati kuinka omalta voi tuntua joku tietty pentu.


Nyt vielä kerkeää tosiaan kuvittelemaan kaikki hyvät ja huonot jutut ennen pennun kotiin hakemista. Käydään toki vielä katsastamassa pentuja, sen verran kauan vielä luovutukseen on etten kestä muuten  ;)

Koitan tässä joku päivä jo tehdä oman ns. Info-sivun koirasta. Ajan kanssa sitten päivitellä sinne sitä sun tätä tietoa.

Kaiken järjen mukaisesti tänne loppuun voisin kertoa blogin idean; eli tämä kertoo Lapinporokoirasta josta käytän täällä "N" lyhennystä ja blogi on lähinnä itselle sekä heille joita koiran kuulumiset kiinnostaa. Tietenkin myös jotta muistaa mitä onkaan tullut tehtyä ja tulisi otettua kuviakin aina kun mahdollista. Eli vaikkei täällä jotain kerrota, ei se tarkoita että koira makaa vaan kotona :D
Tekstiä joko on tai ei ole (oikeinkirjoitus ei sitten oo se juttu :D), mutta pyrin saamaan kuvia mahdollisimman paljon. Postaustahti... Saa nähdä, innostuksen mukaan, kerran viikkoon voisi olla aika hyvä saavutus, ehkäpä asiaakin olisi enemmän. 


Muistattehan, että kuvien copyrightit ovat S.L. jollei erikseen muuta mainita ja kuvien kaikki käyttö ilman lupaa on kielletty.
Pyrin kyllä pistämään sen vielä kaikkiin kuviinkin, mutta koska puhelin ei siihen suostu, ajattelin mainita :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti