torstai 20. maaliskuuta 2014

Pantaa, hihnaa...

Koska olen ihan pikkusen huono odottamaan ja innoissani pennusta, postiluukusta tipahti jo ajat sitten isompi kirje. Sen verran materialisti täytyy olla, että etsin täysin toiveideni mukaisia hihnoja ;) ajattelin nyt vinkata kyseistä tekijää, jos kauppojen anti ei ole juuri sitä mitä etsit ja haluat tukea suomalaista tekijää.

Tilasin siis täältä kaverini suosittelemana kaksi hihnaa, toinen käsilenkillä oleva 180cm ja toinen liina 3m ilman käsilenkkiä. Meillä kun on harvassa paikat jossa pitää vapaana, saa kolmella metrillä vähän enemmän vapautta. Maasto kun kuitenkin on muutakin kuin kävelytietä.

3m liina, molemmissa on BGB-lukot

"rakenne" lähempää

Innolla odotan miten toimivat käytössä! Materiaalin pitäisi ainakin olla käsille ystävällinen ja kokeilulla "tarttuu" hyvin hanskaan. Lyhyempää kokeillaan heti kun näyttää siltä, ettei pentuhihna enää riitä. Joku päivä todennäköisesti aion tilata yhteensopivan pannan leveämmällä heijastimella.

Jos on tiedossa muitakin pienempiä toimijoita joilta saa laatua mittatilauksena, kerro ihmeessä minullekin! :)

Loppuviikosta katsomaan pentuja, saa nähdä kerkeekö vielä sen jälkeen ennen luovutusta. Koitan saada parempia kuvia tällä kertaa :p

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti