keskiviikko 4. kesäkuuta 2014

16 viikkoa :)

Rakkaani on jo neljä kuukautta ja kaksi päivää! Mihin se kaksi kuukautta on mennyt? Onhan tuo toisaalta kasvanut tavoiltaan kamalan paljon ja näyttäähän tuo myös koiralta eikä marsulta pitkillä jaloilla :D

Painoa siis melkein 12kg, molemmat rokotukset takana ja hampaiden vaihto menossa. Eläinlääkäriin en taaskaan päässyt mukaan (työt työt...), mutta siellä se pieni oli jaloissa maannut/istunut ja ollut tosi nätisti :) EL oli edelleen sitä mieltä, että hyvin kasvanut pentu on, ei liikaa eikä liian vähän painoa. Sopusuhtainen.


Ensimmäinen junamatka tehtiin tänään. Huima 8minuuttia, mutta alku se on sekin. Käytiin naapurikaupungissa kaupoilla ja tultiin autolla takaisin. Jarrut pennusta löytyi jo laitureille menevillä portailla, koska en tahdo enkä ainakaan halua. Lopulta rappuset olikin ihan ok ja ne mentiin täysiä alas ja seuraavat samaa tahtia ylös. Junaan mennessä myös tuli jarrut, ja jälleen lujaa ulos :D Sama rappushomma toistui määränpäässä, mutta sitten jännitti jo toiset ylös menevät rappusetkin.















Päästiin kuitenkin aseman puolelle ja jäätiin hetkeksi ihmettelemään junan ääniä ulkoakin. Junassa ne säpsäytti pari kertaa. Hyvin meni kuitenkin ja olen oikein tyytyväinen pentuun! Ensi kerralla on jo varmasti helpompaa, pitää vaan pian käydä uudestaan.
Kanafilee ja juusto ehkä auttoivat asiaa tällä kertaa ;)


Siinä napotetaan torilla (vai mikä onkaan?) aseman edessä ja hienosti N odottaa, että matka jatkuu! Käytiin vähän shoppailemassa kun tuttu avasi uuden lemmikkieläinliikkeen keskustaan. Löysin uuden materialismirakkauden, ihanat kupit! Ruokakupiksi lähti jo yksi mukaan :)

Pesun jäljiltä



Vesikuppi kotiutuu myöhemmin, sinisenä. Väritkin näissä on kivoja, voisin ottaa kaikki.
Mukaan lähti myös (itselle) täysin uusi tuttavuus N:lle nameiksi käyvistä tuotteista. Näitä oli muutamaa erilaista ja kokeilu osoitti että tämä maku on hyvääääääää :D Namipäivä oikein, mutta kai sitä välillä saa poropennullakin olla :b


Ja anteeksi siitä, että kuvat ovat jonossa... Blogger ei taaskaan suostu yhteistyöhön, joten kuvat saattavat olla muutenkin miten sattuu. Täytyy alkaa muokkaamaan vierekkäin jos niin meinaan laittaa...

Onko sinulla kokemusta Healthy Centers:eistä?

Meillä Planet Pet Societyn kanafileet menee millon vaan ja niitä käytetäänkin juurikin uusissa tilanteissa (tai muissa parempaa namia vaativissa). Erikoisherkku. Samalta firmalta kokeiluun meinasi tänään lähteä lammasta. Nämä uudet Healthy Centersit taitavat päästä myös parempien herkkujen listalle ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti