lauantai 14. kesäkuuta 2014

Pohdintaa

Tässä vähän pelkkää tekstiä, kun oli pakko purkaa ajatukset :)

Ensimmäisenä Top3 mieleen tulevista asioista jotka on toteutuneet
[x] Sisäsiisteys (kotona ainakin)
[x] Iltahaukun/-hepulin hallinnan huomattava parantuminen
[x] Kengännauhojen katkominen hampailla ( Lähinnä vain allekirjoittaneen kengät kelpaa..)

Muuten sitten onkin alkanut järkyttävä halu harrastaa tuon otuksen kanssa. Uusin Lapinkoira-lehti ei auttanut asiaa yhtään! Tähän väliin Onnittelut N:n isälle!
N osaa, haluaa, keskittyy, pitää hyvin kontaktia.... No löytyy se oma tahto ja ne taivaalla olevat linnutkin, mutta varmasti saataisiin niin paljon onnistumisen tunteita jonkun harrastuksen parissa. Tykkään tässä koirassa hyvinkin paljon siitä, että motivaatiota löytyy ja äkkiä ymmärtää jutun juonen, mutta myös "unohtaa" asioita ja kokeilee että mitä jos en teekään/teenkin näin. Kaiken kun ei tarvitse tulla liian helpolla.

Aloitetaan ensi kuun alussa pentukurssi vihdoin ja viimein. Odotan sitä kuin kuuta nousevaa ja toivon, että se ylläpitää tätä intoa ja uskoa tuohon riiviöön. Syystä "että", meillä tämä harrastaminen on ehkä hivenen hankalampaa aikataulutusten takia. Katsotaan miten saadaan tämä pentukurssi menemään (eli monestiko saa ilmoittaa ettei päästä) ja mietitään jatkoa sitten. Parasta olisi, kun saisi itse päättää päiviä ja aikoja, tai harrastaa sunnuntaisin! :D

Olisi yleensäkin kiva päästä kokeilemaan eri juttuja, (eli vaikka agissa, että kiinnostaako tuota yhtään vai ei) ennen kuin päättää mitä alettais harrastaa. Harmi vaan, että monet harrastelut on hyvinkin sitovia... Onneksi kotipihatokoilu on ilmaista ja saa tehä millon vaan!

Näyttelytkin vois olla kivoja, kokemuksen kannalta ainakin mätsäily. Itseä ei vaan tuolla kehässä juoksentelu kiinnosta, joten tarvittais innokas poropennun esittäjä ensin. Ollaan jo sitä seisomista harjoteltu :p

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti