torstai 31. heinäkuuta 2014

Liikaa energiaa kurssille

Jooooo vähän taitaa näkyä tuo ilman viilentyminen N:n energiatasossa :D Tänään oli vissiin toiseksi viimeinen kerta pentukurssia! Apua aika menee nopeasti.

Vähän piti olla vähväh, vähän piti komentaa, vähän piti tehä omiaan ja vähän piti muuten vaan riekkua. Mutta kaiken tämän lisäksi, täysillä piti keskittyä kun jotain pyydettiin. Tai no. Paikallaan makuu niin, että kierrän ympäri meni hyvin. Kun kokeilen niin, että N istuu... Puolessa välissä meni maakamaan ja nuoli tassuaan. Kiinnosti selkeesti tosi paljon :DD


Tunti meni hienosti kaikesta sähläyksestä huolimatta. Selkeää edistystä muutamassa tunnissa tullut! Oon varmaa vähintää yhtä ylpeä koirasta ku itsestänikin. En ihan oikeasti kuvitellut, että "joo käydää kokeilee" vois päätyä tähän. Toi elämäni eka koira on oikeasti hyvin käyttäytyvä ja se osaa asioita. Myös ehkäpä tärkein, se tahtoo tehdä asioita. Tonne treenikentälle ei oo asiaa ellei jotain tapahdu :D Voisin väittää, että meidän suhde tuon pennun kanssa on muuttunut näiden torstaipäivien aikana. Parempaan suuntaan tietenki :) 

Voi että. On tuo hieno koira, toivottavasti osaan tuoda siitä esille vielä hienomman ajan kanssa :) 

Nyt loppuilta ollaan vaan!


HUOMHUOM! En voi vastata kommentteihin, enkä edes anonyymina kommentoida joten vastailen kun alkaa taas toimimaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti