sunnuntai 20. huhtikuuta 2014

Heppoja!

Käytiin tuossa ennen pääsiäistä kaverini kanssa tallilla. N lähti mukaan, jotain uutta taas sillekin :) Yllätyin kuinka hyvin reissu sujui, olisin meinaan kuvitellut että haukku pääsisi ainakin, mutta ei. N selkeästi hämmentyi hetkeksi kun hevonen käveli ohi, mutta metsälenkin aikana olisi halunnut turhankin lähelle :D Poju oli aivan hiljaa ja keskittyi lähinnä hevosen perässä pysymiseen.






 Takaisin tallin pihaan päästyä N keksi hevosen kakan.... ja sehän se oli sitten hyvää! Kaverini meni hevosen kanssa kentälle ja me jäätiin N:n kanssa aidan toiselle puolen. Vähän harjoteltiin luoksetuloa, kun kerrankin oli aivan uudenlaista häiriötä :) Muuten aika tietenkin meni siihen, kun N ihmetteli hajuja ja ääniä.


Uusia pintojakin oli tarjolla, kuormalavan päälle meno oli aluksi jännää. Lopultahan tuo kiipesi sinne ihan itsekin, vaikka ei vielä ihan rentona siinä ollutkaan. Kissan N tapasi ensimmäisen kerran myös! Sille sitten piti vähän haukkua ja murista, mutta ei N kissan luokse uskaltanut ihan heti. Jonkun ajan päästä rohkeutta oli enemmän ja N yritti saada kissan leikkimään. Tassuahan sieltä tuli kun N meni liian lähelle :D Vähän rauhoitti menoa, mutta silti piti yrittää uudestaan ja vinkua kissan perään kun se meni liian kauas.

Kaikenkaikkiaan oli hyvä tallireissu, saatiin opetella odottamistakin ja se uusien hajujen määrä piti pienen kiireisenä.


Nähtiin pitkäperjantaina uusi koiratuttavuus. Akita neiti oli N:n mielestä sen verran kiva, että seurata piti koko ajan. Ja haistella  samat hajut! N osasi taas olla fiksusti isompiensa kanssa ja antoi A:n haistella ja tutustua rauhassa. Pari kertaa A:n piti sanoa, että nyt riittää, kun N:n penturiekut meni vähän yli. Niin ja harmittihan se, kun A ei ole mikään leikkijä :D Ylläoleva kuva kertoo oikeastaan kaiken siitä, minkälaisia koiria nuo ovat.

Seuraavaksi metsälenkkikuvia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti