lauantai 5. huhtikuuta 2014

Kotiutuminen kuvina

Nyt niitä kuvia :) N piti mekkalaa kasvattajalta lähtiessä melkein puoleen väliin matkaa, onneksi lopulta uni vei voiton. Ei kuitenkaan pissannut tai oksentanut matkalla. Sen autoreissun jälkeen ollaan kaksi muutakin reissua tehty ja paremmin jo menee!



Uudessa kotipihassa oli hetken ihmettelyn jälkeen jo ihan kivaa. Yllä oleva on ainut järkevä kuva jonka pienestä sai :D Norpan näköinen otus <3 Tähän mennessä yöt on menneet hienosti! Ekana yönä piti ihan hetken ääntä, toisena ei ollenkaan. Kumpanakin yönä on pidättänyt aamuun asti ja pihalle on sitten tehty tarpeet.


Äänen käyttö on ollut siedettävää, eikä tähän mennessä ole yksinollessaankaan mekastanut. Tosin, on tuo nappula ollut väsynytkin kun on jäänyt yksin. Leikkiminen on kivaa ja joitain leluja pitää komentaa kun eivät tottele :D


Niin ja se "oma paikka" on löytynyt sohvan ja pöydän välistä (tai pöydän alta). Yöt nukkuu makkarin lattialla jottei sohva saa naskalihampaista osakseen.



Kaikinpuolin N on ollut hienosti. Kutsusta tulee yleisesti ottaen täyttäpäätä luokse kotipihalla ja iltahepuleissakin juoksee täysiä syliin. On tämä kerinnyt jo niitä rajojakin etsiä mm. hampaiden käytön osalta. Tarvittaessa turvaa etsitään minun tai T:n jaloista, mutta äkkiä uskaltaa jo yksinkin vaikka mitä.

Lyhykäisyydessä nämä yhteiset pari päivää. Saas nähdä mitä tästä pienestä tulee :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti