keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

Turvavyövaljaat

Väliin puhelinpäivitystä, kuvat varmaan seikkailee ihan omiaan vaikka pitäisi olla keskellä. Oh well... Ostin tuolle pennulle 10viikkoislahjaksi vihdoin turvavyövaljaat. Valjaat saa olla hyvin päällä, mutta aluksi tuli kulmien alta katseita... :D


Kuvia napsin samalla kun autoreissun jälkeen käytiin vielä korttelin ympäri. En tiedä oisko hyvä, että valjaat yhdistetään aina vain autoiluun. N keksii meinaan välillä, että autolle ei oo kiva mennä vaikka autossa on ihan jees. 


Säätövaraa valjaissa on pitkäksi aikaa, nyt pienimmällä meinaan. Helppo sujauttaa päälle ja kiinnittää autossa. Ihan hyvin toimii hihnankin kanssa, vaikka vielä tuo turvavyöhön kiinnitettävä kappale painaa sen verran, että on parempi itse "kannatella" sitä kuin antaa roikkua kyljellä. Onneksi N ei yleensä rieku hihnassa, väsyneenä ainakaan, niin ei rasitu valjaat turhaan pissalenkeillä päällä ollessa. 


Hyvähän se muutenkin on valjaisiin tottua, vaikka pakon sanelemana nämä hankittiinkin. Toisessa autossa siis on se häkki, mutta toiseen ei häkkiä saa.

Semmoiset miehisen väriset valjaat siis meillä :b

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti