keskiviikko 7. toukokuuta 2014

12vko ja eläinlääkäri

Piti alunperin laittaa ihan muuta tässä välissä, mutta jos kuitenkin lyhyesti eläinlääkäri kokemus ensin! N kävi siis rokotuksessa ja otti kuulema asian hyvin. Itse en päässyt mukaan, mutta miesseurassa pärjäsivät ;)
Käytimme siis eläinlääkärillä, emme eläinlääkärissä. Vastaanotto oli lemmikkieläinliikkeen yhdessä huoneessa, kuten jokainen viikko. Ei tietenkään mikään varastohuone tmv :D Paikkana siis varmasti jännittävä se liikekin, mutta myös hyvän tuoksuinen kaikkine herkkuluineen :)

N antoi el. koskea ja tutkia hyvin eikä pistokaan ollut paha. Takapuolesta rauhasten tyhjennyskin oli tarpeellinen, jälleen sai olla ylpeä meidän riiviöstä. Osaa se käyttäytyäkin :b Sirua lukiessa selvisi, että sen paikka on hiukan muuttunut. Eipä tuo toisaalta haittaa, kunhan matkassa pysyy :D 

Eläinlääkärillä ei ollut mitään huonoa sanottavaa, sanoi pennun olevan hyvä luonteinen ja hyvännäköinen (tarkoittaen kasvua ja sopusuhtaisuutta). Eli nyt on just hyvä ja tässä ulkomuodossa on hyvä pysyä :)  Painoa ei otettu, mutta N olikin juuri käytetty M&M:ssa puntarilla. Onneksi sellainen on lähellä, niin voi käydä milloin vain :b Ehkä paino ei siten ole tarkin mahdollinen, mutta luotan siihen että on edes sinne päin. Painoa tällä pienellä on noin 9kg ja tadaa! Alkaa ne korvatkin pysyä ylhäällä, toinen enemmän ja toinen vähemmän. Tietenkin allaolevassa kuvassa ne on lurpalla :')

Jälkioireita ei tänään ole pojassa näkynyt rokotuksen jäljiltä. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti