tiistai 20. toukokuuta 2014

Miten meillä menee?

Lyhyesti näin aamun ratoksi sanoilla meidän "koulutukselliset" kuulumiset.
Sisälle tarpeiden tekeminen on jääny hyvin vähälle. Välillä sattuu vahinkoja ja työpäivän jälkeen on pissat lattialla. Yöt on pääsääntöisesti kuivia, pitkään aikaan ei ole tarvinnut siivota heti heräämisen jälkeen. En sanoisi että N varsinaisesti pyytää ulos, se saattaa joskus vinkua kun on hätä, muttei esim. hakeudu välttämättä ovelle. Tuntuu semmoisen "ison koiran" meiningiltä kun hätä tehdään kun joku vie ulos :D Tai sitten tuon tavat on jo sen verran hallussa, että osaa itse ennakoida. 
Tänään ei edes tarvinnut viedä puoliunessa olevaa pentua tarpeille, kun itse könysi paikaltaan ylös :) 

Hmm. Varmaan rasittavin ja huonoin tapa tällä hetkellä on illalla(/yöllä) haukkuminen ja päätön riehuminen joka kohdistuu ihmiseen. Hermo menee itsellä kun aina on sama juttu, eikä yöunista tule mitään jos toinen olisi menossa nukkumaan ja toinen jää hereille. N meinaan näykkii,haukkuu jnejnejne sitä joka jää hereille. 
Missä se syy sitten tähän? Joku miettii kuitenkin tätä nyt. Jos vain tietäisin, ei tämä olisi näin suuri ongelma. Leikittääkö tuohon aikaan? Onko yliväsynyt pentu? Komentaako meitä nukkumaan? Hakeeko huomiota? Liian vähän aktiviteettia? Kysymyksiä on pyöritelty ja vastauksia mietitty. Mikään vaan ei tunnu oikealta vastaukselta, kaikenlaista ollaan kokeiltu niin ettei illasta tuli sama show kuin aina. On myös vaihdeltu tapaa reagoida N:ään. Etsivä löytää, niin ne sanoo... Ei vaan puhti kohta enää riitä kun tuloksia ei näy, tekee mitä vaan. Ellei jotain ole jäänyt huomaamatta, kokeilematta?
Vai voiko tuo olla vaan tapa? Toivon niin paljon, että tämänhetkinen toimintasuunnitelma olisi se oikea ja käytös loppuisi. 

Hirmuisen paljon käytännön asioita tuo pieni on oppinut ja monet möröt on häipyneet. Hissi ei ole enää pelottava, eikä kyllä kivakaan :D rappukäytävän portaat on niin kivat, että niihin N yrittää "karata" omin nokkinensa. Kanafilee (vai mitä ne kuivatut kana jutut on?) takia voisi tehdä vaikka voltteja, kummasti se maahan meno tulee ilman miettimistä :D 

Ja mitähän muuta. Hihnassa kulkee yksinään hienosti ja vapaanaki menee hyvin. Vielä keskitytään luokse tulemiseen, mutta eipä oo ikinä metsään koira jäänyt ;D

Kyllä siis muuten menee hyvin, mutta tuo haukku/riehu tarttis saada loppumaan tai edes selkeä muutos siihen. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti