maanantai 12. toukokuuta 2014

Valkkaripentu oli niiiiin kiva!

Tänään olikin hauska päivä joten oli pakko tulla päivittämään! Kuvat otettu kännykällä tällä kertaa ja lisätty puhelimella (siksi taas kuvat missä sattuu :D).

Ensin tehtiin yhdessä ruokaa. Tuli pojulle herkkä hetki.

Isukin omistajalta saatu lelu alimmaisena :b

















Sitten olikin pienten päikkärien paikka :D Ihana leikkihetki päikkyjen jälkeen, pitkästä aikaa hampaat pysyivät lelussa tai ainakin heti päästi irti/varoi jos minä jäin väliin. Ei tarvinnut vääntää siis hampaiden käytöstä! Lelustakin N päästi hienosti viimeistään parin kerran komennuksen jälkeen irti sekä odotti leikin jatkumista ( "rauhoittui" ).

Myöhemmin lähdettiin treffaamaan uutta tuttavuutta, valkkaripentua! Pojilla on kolme päivää ikäeroa, N on siis huimasti vanhempi ja selkeästi pienempi. Hauskaa oli ja U:n omistajakin oli mukava uusi tuttavuus! Valkoinen oli ruskea ja musta oli vähän kaikkea, kun suunnattiin takasin autolle. Sopivan matkan päässäkin tämä valkkari asustaa, autolla tmv. on hyvä mennä välimatka kuitenkin. Pikimiten nähdään taas uudelleen, oli niin hyvin samat leikit näillä.



En viitsinyt tälle ekalle kerralle ottaa kameraa, joten N:sta kuvat treffien jälkeen kotipihaan päästyä ja pari minuuttia kotiutumisen jälkeen (lattialämmitys + pehmeä matto = <3 ). Korvatkin lörpällään kun on niin väsy.
Kyllä kelpaa lähteä huomenna taas arjen pariin, niin hyvä fiilis jäi tästä päivästä! On se hieno pikkupoika <3



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti